Ortaokul

Ana Sayfa / Blog / Ortaokul

18 Ağustos 2022

1987’den bugüne dek, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘ün ilkelerine bağlı olarak; yenilikçi, araştırmacı, yaratıcı, empati sahibi bireyler yetiştirmeye durmadan, tüm gücümüzle ve son hızımızla 35 yıldır devam ediyoruz. 35 yıldır nesillerimizi hedeflerine Akdeniz’le ulaştırıyoruz. Çünkü BİZ AKDENİZLİYİZ.

4 Temmuz 2022

2022 LGS Gurur Tablomuz! • % 0’lık Dilimde 10 Öğrenci • %1’lik Dilimde 11 Öğrenci • %2’lik Dilimde 5 Öğrenci • %3’lük Dilimde 6 Öğrenci • %4’lük Dilimde 3 Öğrenci • %5’lik Dilimde 5 Öğrenci Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

14 Aralık 2021

Özel Akdeniz Okulları* olarak 5., 6., 7., ve 8.sınıf öğrencilerimizi heyecanla hazırladığımız *TÜRKİYE KANGURU MATEMATİK YARIŞMASI’nda* kazandığımız ve gurur duyduğumuz başarılarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz arasından 12 öğrencimiz %5’lik dilime girmiş ve final sınavında yarışmaya kazanarak hepimize bu mutluluğunu yaşatmıştır. 12 finalistimiz arasından *ÇAĞAN KEMİK adlı öğrencimiz Türkiye’den katılım gösteren binlerce öğrenci arasından […]

14 Aralık 2021

Özel Akdeniz Okulları Yıldız Kız Voleybol Takımımız Yavuzlar Ortaokulu İle Olan İlk Maçında 3-0 Galip Gelmiştir.Öğrencilerimizi Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

14 Aralık 2021

Enstrüman çalmak kişiyi sosyalleştirir, beyni çalıştırır disiplin getirir, özgüven geliştirir, dışavurum imkanıdır. Okulumuz müzik öğretmeni Ayşe Sağlam’ın 7. sınıflarla hazırlamış olduğu “Kendi enstrümanımı kendim yapıyorum” adlı sergisi…

14 Aralık 2021

Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağanı Cumhuriyetimizin 98.yılı kutlu olsun. Atamızın vatan sevgisi, sabrı, azmi ve cesaretinden güç almaya devam ederek bayramımızı coşku, heyecan ve sevinçle kutladık. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır ve bizler her daim atamızın izinde olmaya azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.

14 Aralık 2021

Özel Akdeniz Okulları. Ve Güney Rotary öncülüğünde düzenlenen ‘Pandemi gölgesinde çocuk olmak ‘ konulu resim ve kompozisyon yarışması ödül töreni.

14 Aralık 2021

Ortaokul Türkçe Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz kitap okuma saatlerini güneşin, temiz havanın tadını çıkararak güzel bahçemizde gerçekleştirdi.

14 Aralık 2021

Öğrencimiz Ayaz Şaşkın Ortaokullar arası satranç turnuvasında Adana şampiyonu ve Dünya Engelliler Haftası Farkındalığı nedeniyle yapılan satranç turnuvasında genel kategoride Adana 2.si olmuştur.

21 Şubat 2020

Özel Akdeniz Okulları Okullar Arası Küçük Kızlar Tenis Müsabakalarında Gruplardaki İlk Maçında Şehit Muharrem Erdoğdu Ortaokulunu Sırasıyla Özel Altıneller Ortaokulunu, Özel Gündoğdu Okullarını Yenmiştir. Yarı finalde Özel Final Okulunu Yenerek Bahçeşehir Koleji İle Final Maçı Oynanmıştır. Özel Akdeniz Ortaokulu Okullar Arası Küçük Kızlar Tenis Müsabakalarında Adana 2.’si olarak tamamlamıştır.