14 Aralık 2021

Kategori: : Başarı Ve Ödüller, Duyurular, Ortaokulu

Kanguru Matematik Türkiye Şampiyonu

Özel Akdeniz Okulları* olarak 5., 6., 7., ve 8.sınıf öğrencilerimizi heyecanla hazırladığımız *TÜRKİYE KANGURU MATEMATİK YARIŞMASI’nda* kazandığımız ve gurur duyduğumuz başarılarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Yarışmaya katılan öğrencilerimiz arasından 12 öğrencimiz %5’lik dilime girmiş ve final sınavında yarışmaya kazanarak hepimize bu mutluluğunu yaşatmıştır.
12 finalistimiz arasından *ÇAĞAN KEMİK adlı öğrencimiz Türkiye’den katılım gösteren binlerce öğrenci arasından *İLK 10’da* yer almış ve *KANGURU MATEMATİK YARIŞMASI MADALYASI, ÜSTÜN BAŞARI SERTİFİKASI ve çeşitli MANTIK VE ZEKA OYUNLARI* ödüllerini almıştır.
Başarılarımız katlanarak devam ederken, bizlere destek olan tüm öğretmen,veli, öğrencilerimize ve yönetimimize teşekkür ederiz.
Başarmaya devam edeceğiz, çünkü biz AKDENİZLİYİZ!!!