LİSE

Özel Akdeniz Kolejinde Atatürk ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyet kazanımlarına bağlı yürütülen eğitim sonucunda ülke sorunlarına karşı duyarlı yaklaşımlar sergileyen, çözüm odaklı, üretken, empati sahibi ve özgüveni yüksek bireyler yetişmektedir.

DÜŞÜNEN
ARAŞTIRAN
YARATICI
AKTİF

Gençlerimizi geleceğimiz olarak gördüğümüz okulumuzda ileri görüşlü, akademik olarak donanımlı, vatansever ve duyarlı gençler kazanmak için çabalıyoruz. Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini önemsiyor ve onları kendilerine uygun mesleklere yönlendirmeye çalışıyoruz.  Okulumuzda öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine katkıda bulunacak kütüphane, fen laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı ve müzik atölyesi bulunmaktadır.

Spor alanında birçok başarıya imza atmış olan Özel Akdeniz Kolejinde öğrencilerimizi sportif faaliyetlere yönlendirerek fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmaktayız.

Milli eğitim müfredatının özenle uygulanmasının yanı sıra, üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşmış olan gençlerimizi mevcut sınav sistemine en uygun şekilde hazırlamakta ve kendi ilgi alanlarına uygun mesleklere yönlendirmekteyiz. Bu süreç içerisinde okul ve ailenin iletişim içinde olmasının önemini vurgulamakta buna yönelik rehberlik çalışmalarını sistemli bir şekilde yürütmekteyiz.