Ana Sayfa / Blog / Etkinlikler

3 Ekim 2019

4 Ekim Hayvanları Koruma gününde görsel sanatlar öğretmenlerimizin katkılarıyla öğrencilerimizin hayvan sevgisi üzerine yaptıkları çalışmalar sergilendi. Öğrencilerin hayal güçlerinin yansıdığı bu çalışmalarda hayvan dostlarımızın çocuklarımız için ne kadar büyük önem taşıdığı görüldü.

9 Eylül 2019

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla okulumuzda İlköğretim Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimiz okula kavuşmanın heyecan ve mutluluğu ile etkinliklerde aktif rol aldılar. Birinci sınıf öğrencilerimizin okula alışma sürecinde faydalı olan bu kutlamalarda çocukların coşkusu görülmeye değerdi.

7 Eylül 2019

Özel Akdeniz Okulları olarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılına büyük coşku, heyecan ve mutlulukla başladık. Okulumuzun bahçesinde yapılan törenle çok özlediğimiz öğrencilerimize kavuşmanın heyecanı içindeydik. Her zaman olduğu gibi yeni eğitim-öğretim yılımızda da başarı ve güzellikleri paylaşmayı ümit ediyoruz.