Kalite Politikası

Özel Akdeniz Okulları olarak öğrencilerimizi Türk Milli Eğitim sisteminde belirlenen ‘’Genel ve Özel Amaçlar ‘’ doğrultusunda sürekli geliştirmeyi kalite politikası olarak belirleyip yolumuza bu amaçlar doğrultusunda devam etmekteyiz.

Zihinsel, duygusal, fiziksel ve sosyal gelişim

Anaokulumuzdan liseye kadar her kademede iddialı eğitim veren; öğrencilerimizin sosyal , sportif , ve kültürel-sanatsal olarak gelişimlerini amaçlayarak eğitim vermenin  ve bu amaçlardan şaşmamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Eğitim- öğretimimizi çeşitli etkinliklerle güçlendirerek öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlamak ; her öğrencimizin bireysel farklılığını gözeterek zihinsel , duygusal ,  fiziksel ve sosyal açıdan bir bütün olarak gelişimlerini sağlama hedefimiz bizim vazgeçilmezimizdir.

Sevgi, ilgi ve güvenle…

‘’Sevgi, ilgi ve güvenle…’’ sözünü kendimize ışık yaparak kaliteli bir eğitim sunma hedefinden şaşmadan eğitim vermenin büyük sorumluluğu ve bilincinde görevlerini sürdüren idareci , öğretmen , ve tüm Özel Akdeniz ailesi olarak bilimsel teknikleri kullanan  , yenilikçi gelişmeleri takip eden  33 yıllık bir tecrübeye sahip bir eğitim yuvasıyız.

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı

Ülkesine ve topluma faydalı bireyler  yetiştirmeyi kendimize fener ışığı edinerek yürüdüğümüz eğitim yolunda Adana halkının ihtiyaç ve beklentilerini anlayarak , memnuniyetlerini sağlayarak  tüm çalışanlarımızın farkındalık , yetkinlik ve duyarlılıklarını artırarak ilerlemekteyiz.Eğitim- öğretim için gerekli olan fiziki ve teknolojik alt yapıyı  düzenli olarak gözden geçirerek yeni hedefler belirlemeyi ve bu hedefleri hayata geçirmeyi , kurum kültürümüzü yaşatmayı taahhüt ederiz.

HEMEN KAYIT YAPTIRIN!

Daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bize ulaşın.