Yönetim

Ana Sayfa / Yönetim

Saadettin GEN

Yönetim Kurulu Başkanı

1947 tarihinde Adana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana’da başarıyla tamamlayan Saadettin GEN üniversite öğrenimine İstanbul’da devam etti. Üniversite öğrenimi sırasında Kuyumcu Saadettin adıyla, babasından aldığı bayrağı daha ileri taşımayı amaç edinerek 1968 tarihinden itibaren kuyumculuk mesleğini devam ettirmektedir. Bu tarihten itibaren en kaliteli çeşitleri rekabetçi fiyatlarla müşterilerine sağlamak amacı ile bünyesinde üretim yapan birçok atölye kurarak kuyumculuk sektöründe Çukurova Bölgesinin lideri konumuna gelmiştir. Temel felsefesi dürüstlük ilkesine dayanan Saadettin GEN, TSE garantisi ve tescilli alarak “GEN” markası ile kuyumculuk sektöründe uzmanlaşmıştır. Aynı zamanda inşaat ve eğitim alanlarında da birçok yatırımı bulunan Saadettin GEN 1991 tarihinden itibaren okulumuzun ortakları arasına katılmıştır ve 2008 yılından beri de yönetim kurulu başkanımızdır.

Bayram AYCAN AKTÜRK

Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

1979 Adana’ da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana Özel Akdeniz Okullarında tamamlayan Aycan AKTÜRK  okulumuz kurucularından Aydın Aktürk’ün 1998 yılındaki vefatından dolayı aynı yıl Akdeniz Okullarında aktif olarak göreve başladı. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Birçok sempozyum ve seminerlere katıldı. MEB onaylı bilgisayar, İngilizce sertifikası aldı. ADSİAD-ÇUGİAD Fenerbahçeliler Derneği üyesi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Sevinç GEN

Şirket Müdürü

1983 tarihinde İzmir’de doğdu. 2006 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi “İşletme” ve “Uluslararası Ticaret ve Finansman” bölümlerinden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesinde “Finansman” yüksek lisansı yaptı. Üniversite öğrenimini İngilizce eğitim diliyle tamamlayan Sevinç GEN, bunlara ek olarak birçok kişisel gelişim eğitim ve seminerlerine katılarak mesleki gelişimini sürdürdü. ISO 9001 İç Denetçi Eğitimi, Zamanı Kullanma Teknikleri, Etkili İletişim Teknikleri ve Kariyer Yönlendirme Eğitimi bunlardan bazılarıdır. Özel Akdeniz Okullarından Önce Vestel Elektronik’te İthalat Elemanı ve Mayr Melnhof Graphia’da Satış-Finansman uzmanı olarak görev yapan Sevinç GEN böylece kurumsal şirket kültürü ve deneyim edinmiştir.  2010 yılında Akdeniz Koleji yönetiminde Şirket Müdürü olarak göreve başlayan ortağımız aynı zamanda okulumuzun Finans Bölümünün de yönetimini üstlenmiştir. Evli ve bir kız çocuk annesidir.