Bilişim ve İnternet Kulübü

Kulübün Tanımı

Bilgisayar kulübü öğrencilerin derslerde öğrendiklerinden farklı olarak bilgisayar dünyasında sıkça karşılaşabilecekleri programları kullanma ve bu programlar ile ürünler ortaya koyabilmelerini hedeflemektedir.

Kulübün Amacı

Bilgisayar kulübü öğrencilerin derslerde öğrendiklerinden farklı olarak bilgisayar dünyasında sıkça karşılaşabilecekleri programları kullanmak ve bu programlar ile ürünler ortaya koyabilmelerini hedeflemektedir. İyi birer bilgisayar okur yazarı olabilmek, içinde bulunduğumuz bilgi çağında teknolojiye hakim olabilmek ve günlük yaşantılarında bilgisayardan en üst düzeyde faydalanmalarını sağlamak bilişim ve internet kulübünün amaçlarındandır.

Kulübün Etkinlikleri

I. Kademe Kulüp öğrencilerine on parmak yazı yazma, programları iyi derecede kullanabilme, problemleri çözebilme ve algoritma kurabilme becerileri kazandırmak.

II. Kademe Kulüp çalışmaları; Kendi tasarımlarıyla birer web sitesi oluşturarak günümüz teknolojisi çağında kendini keşfederek İstenilen boyutlarda ve özelliklerde animasyon, buton ve site yapmak. İstenilen özelliklerde resim düzenleme, üretilenleri Frontpage programında birleştirme ve bir şahsi web sitesi üretmek.