Vizyon & Misyon

Özel Akdeniz Lisesi ve İlköğretim okulu, 1987 yılında Bakımyurdu Caddesi'ndeki Çiçek Palas Otelini restore ederek ilk eğitimine başlamıştır.

Misyonumuz

Özel Akdeniz Okulları olarak misyonumuz, Adanalı gençlerimize mümkün olan en yüksek standartlarda, eşit erişim hakkı tanıyarak Atatürk İlke ve İnkılapları çerçevesinde; kaliteli, ailelerine, topluma ve ülkelerine karşı sorumlu, geleceğe hazır, kültürlü gençler yetiştirmek için onların eğitim ve gelişimini sağlamaktır.

Vizyonumuz

İnteraktif eğitimi esas alan Özel Akdeniz Okulları’nın vizyonu, bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, üst düzey eğitimi, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile Adana’da saygın ve lider bir okul olmaktır.

Okulumuzun Temel Değerleri

• Yüksek kalite