29 Ekim 2019

Kategori: : Etkinlikler

M1 Adana Cumhuriyet Korosu

29 Ekim 2019 Cumhuriyet Bayramımızı önce okulumuzda; dans, koro, şiir, oratoryo ve öğrencilerimizin çeşitli etkinlikleri ile kutlamalara başladık. Kırmızı beyaza bürünmüş gösteri alanımızda ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lisenin hazırlamış olduğu töreni velilerimiz heyecanla izledi. 29 Ekim 2019, Salı günü de M1 Tepe AVM’de koro ve dans gösterisi olarak Cumhuriyet Bayramımızı coşkulu bir şekilde kutlamaya devam ettik.

4 ve 5. Sınıflarımızın haftalardır emek vererek hazırlandığı gösterilerde türkülerimiz ve marşlarımız okundu. Öğrencilerimizin heyecanları AVM’de yer alan tüm izleyicilere yansıdı ve herkes bu coşkuya katıldı. Ardından solo şarkı okuyan minik öğrencimiz alkışlarla uğurlandı. Koro esnasından hoşgelişler ola marşı 5. sınıf öğrencisi olan 4 öğrencimiz tarafından işaret diline çevrilerek okundu. Koro bittikten sonra 6. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı dans gösterisi sahneye çıktı.  Daha sonra ilkokul müzik öğretmenimizin söylediği sarı saçlım mavi gözlüm şarkısı ile gösterimiz sonlandı. AVM’de bulunan insanlar tarafından ilgiyle izlenen kutlamalar Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ve önemini bir kez daha vurgulamış oldu.