Basketbol Kulübü

Özel Akdeniz Okullarında ders programlarının yanında öğrencilerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda gelişimlerini sağlayabilecekleri, yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri çok çeşitli kulüp çalışmaları yapılır.

Kulübümüz 6 – 14 yaş grubu çocukların ve gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak, onları kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüven sahibi, güçlü bireyler olarak yetiştirmek ve hayata hazırlamak amacıyla kurulmuştur. Basketbol Kulübü faaliyetleri ile çocuklara ve gençlere basketbolun incelikleri öğretilirken; onları iyi bireyler olarak yetiştirmek ve özgüvenlerini güçlendirmek hedeflenmektedir. Özel Akdeniz Okulları Basketbol Kulübü, basketbol sporunun çocukların ve gençlerin hayata hazırlanmalarında önemli bir tecrübe olduğu fikri ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Öğrenciler yıl boyunca katıldıkları kulüp faaliyetlerini yıl sonunda çeşitli kutlamalar, şenlikler, yarışmalar, özel gösterim ve sergiler kapsamında sunma olanağına sahip olurlar.